Kalendar događaja

Fotogalerija

Vremenska prognoza

Anketa

Da li Vam je jasna razlika između SLD i Lekarske komore
 

Prijava korisnikaPrisutni na sajtu

Imamo 8 gostiju na mreži

Vaši podaci

Vaš IP
3.230.173.188
United States United States :
Pretraživač
Unknown Browser Unknown Browser
Operativni sistem
Unknown Operating System Unknown Operating System

Translate to...

Nagrade DLV za 2008. PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 6
LošeNajbolje 
Napisao Davor Penjašković   
subota, 18 april 2009 23:20

Godišnja skupština Društva lekara Vojvodine Srpskog lekarskog društva održana je 18. marta 2009. godine u Novom Sadu uz prisustvo velikog broja delegata i gostiju, a vodio je Predsednik Društva.

Na Skupštini su jednoglasno usvojeni Izveštaj o radu Predsedništva za prethodnu godinu, kao i sledeći izveštaji: finansijski, izdavačke delatnosti, Suda časti, Odbora za kontrolu rada i Ogranka Akademije medicinskih nauka SLD.

Takođe su dodeljena priznanja svim istaknutim članovima u podružnicama i specijalističkim sekcijama Društva. Mnoge aktivnosti su pohvaljene, a priznanja za 2008. godinu su dobili:


- Podružnica Sremska Mitrovica
- Sekcija sportske medicine
- Organizacioni odbor Kongresa o hiperlipoproteinemijama

 

Pored toga, usvojen je Plan rada za 2009. godinu i saopštena odluka o visini članarine i pretplate na časopis "Medicinski pregled".

Predsednik Srpskog lekarskog društva je  uz pozdrave prisutnim, najviše pažnje posvetio akreditaciji Srpskog lekarskog društva i Društva lekara Vojvodine za obavljanje Kontinuirane medicinske rehabilitacije i primeni Pravilnika o bodovanju.

Žiri za godišnje nagrade uručio je nagrade za životno delo, naučno-istraživački rad, zaštitu narodnog zdravlja i dugogodišnji rad u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.

Takođe je uručio nagrade najboljim studentima Medicinskog fakulteta u Novom Sadu iz oblasti medicine kao i stomatologije, a porodicama premilim bivšim Predsednicima Društva, uručene su Spomenice.

(tekst preuzet sa www.dlv.org.rs)

 

Kako se vidi iz teksta naša podružnica je nagrađena Diplomom za rad u prošloj godini,

a i petoro lekara naše Podružnice su nagrađeni ove godine i to:

DIPLOMAMA : Prim. Dr Miroslav Kendrišić i Dr Gordana Vučković

ZAHVALNICAMA : Dr Radovan Zec i Dr Stevan Orel, po predlogu Podružnice i Dr Ljiljana Stančetić Bačvanin po predlogu neurološke sekcije

Poslednje ažurirano četvrtak, 02 jul 2009 20:32